Skip to main content

Status: Closed — this petition is no longer accepting signatures.

Kebenaran Kelas Tuisyen 1 untuk 1 dan Kelas Bakat Kurang Daripada 10 Orang Dipulihkan dengan Mematuhi SOP dari KPM dan KKM.

Kebenaran Kelas Tuisyen 1 untuk 1 dan Kelas Bakat Kurang Daripada 10 Orang Dipulihkan dengan Mematuhi SOP dari KPM dan KKM.

Closed — 13 supporters Verified

Final supporters

U
UTAYAMOORTHI B.
W
Wang y.
A
Ambiga
S
Someone
N
Nirosha
S
Someone
A
Adib k.
M
Mohd A.
S
Simon N.
T
Tetty
+3 more
TH
Started by Tee Huey Lin 6 years, 3 months ago

Kepada tuan-tuan dan puan-puan yang berkenaan, saya mewakili pengajar dari bidang IPS ingin meminta sokongan daripada tuan dan puan untuk membuat rayuan kepada Kementerian Pendidikan Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia tentang kebenaran IPS menjalankan kelas tuisyen 1 untuk 1 dan kelas bakat kurang daripada 10 orang mengikut SOP yang ditetapkan. Perkhidmatan ini dapat membantu ibubapa yang bekerja untuk memantau kerja rumah anak dalam talian terutamanya anak yang kurang fokus di rumah. Tambahan pula, sebahagian murid yang tinggal di luar bandar tidak dapat akses ke Google Classroom dan tiada alat elektronik yang lengkap. Justeru itu, saya berharap dapat membantu murid-murid yang dinyata di atas untuk meneruskan pembelajaran mereka tanpa halangan. Sekian, terima kasih.

4 Comments

S
Siti Bryant
6 years ago Featured

kesian anak murid saya ketinggalan jauh dah ni. harap pihak kementerian bagi kelonggaran sikit untuk kelas kecil sebab kita pun ikut sop ketat

U
UTAYAMOORTHI BASKAREN
6 years ago Featured

Saya Juga Meminta Pihak Kerajaan Memberi Kebenaran Untuk Menjalankan kelas tambahan yang kami dari pihak Pertubuhan kebajikan amal amanah kuala lumpur menjalankan secara percuma rumah kebajikan kepong

M
Mohd Aman
6 years ago

Sokong buka

T
Tee Huey Lin · petition starter
6 years ago

Sign the petition. Thank you!