Të kthehet kalldrëmi në rrugët e Prizrenit

Hajrulla Ceku
Anonymous 0 Comments
0 Signature Goal: 10,000

Gjatë dekadës së fundit, Prizrenit ia kanë shkulë kalldrëmet nji nga nji. Kurrë nuk i kanë pyt qytetarët për këtë veprim. Kurrë nuk e kanë kuptu që largimi i çdo guri të kalldrëmit asht shlyrje e identitetit të qytetit dhe njerëzve që jetojnë aty. Në vend të kalldrëmit që ka qenë nji prej simboleve ma të forta të civilizimit në këtë qytet, rrugët i kanë masakru me asfallt e shëmtina të tjera. Ka ardh koha me e ndreq këtë gabim. Ashtu qysh e kanë shkul, tash duhen me e kthy kalldrëmin në vendin e vet. Duhen me na kthy identitetin e qytetit të cilin e kanë vjedh padrejtësisht. Ky peticion i drejtohet qeverisë lokale të Prizrenit.

Comment

Signature

No signatures yet. Be the first one!