Nikolett Judik 0

Justice for the tortured racehorse

741 people have signed this petition. Add your name now!
Nikolett Judik 0 Comments
741 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

(Magyar nyelvű leírásért, kérem görgessen lejjebb!)

1 May 2018 - A famous horse competition -Nemzeti Vágta- took place in the town Sarkad.
An accident happened, the jockey and her horse fell and collapsed. The horse broke a leg and the woman got sent to a hospital. The woman was in chock, much pain and she couldn't make any decision in this condition. Her mother made the decision to put down the horse by injection if they couldn't save her.

After a couple of days the jockey was released from the hospital and she called the place where they should have put her horse down, to see the horse and say a last farewell. Burdened by guilt, she wanted to apologize to her beloved horse.

They said that it is a closed facility where no one is allowed in.
Later she got a call from someone who said they have found a dead horse in the woods. She went there and saw her beloved horse in a brutal condition. It was an illegal dumpsite with other cadavers, among them was a baby horse in a container.

Someone shoot the horse in the head, she found knife marks in the neck, they partly skinned the horse and the other three legs were broken too. Some people think they tried to find and remove the chip so no one can identify the horse.

Why sign?
We want justice for the horse and the jockey.
As well all the other animals tortured in Hungary without any consequences.
We need to have support from other country's because even when we are fighting, all the doors are still closed. We need to pressure the government with our voice. In 2018 animals still have no rights in Hungary.

Please sign, share and spread the words!
All animal lovers have the same heart, please help us!

Video (+18)

_______________________________________________________________

Idén május elsején Sarkadon rendezték meg a nagyszabású Nemzeti Vágta előfutamát. A verseny során az egyik ló a kanyarban megcsúszott, majd el is esett. Nyílt lábtörést szenvedett, a lovast pedig mentővel szállították a kórházba. Mivel nem volt teljesen tudatánál, így az édesanyjának kellett meghozni a nehéz döntést. Az állatorvost tájékoztatta, hogy ha az élettel nem összeegyeztethető sérülései vannak a lónak, akkor altassák el.
Néhány nappal később sikerült beszélni a gyepmesteri teleppel. Állításuk szerint nincs arra mód, hogy a lovas végleg elbúcsúzhasson szeretett lovától és bocsánatot kérjen a történtekért. Ugyanis az egy zárt terület és idegeneknek nem lehet belépni. Később a lovas kapott egy telefonhívást, miszerint a várostól nem messze, egy lakatlan, erdős részen találtak egy lótetemet. Mikor odaért, ott feküdt a lova brutális állapotban egy illegális dögkúton. Szanaszét dobálva más állatok tetemével együtt, köztük egy fiatal csikó, aki egy kontérbe volt belehajítva.

A lovat fejbe lőtték, késszúrásokat találtak a nyakánál, háta egy részéről lenyúzták a bőrt és mindhárom lába eltört. Egyesek állítása szerint azért tették, hogy megsemmisítsék a microchipet, hogy később ne lehessen azonosítani.

Szeretnénk igazságot szolgáltatni az elhunyt lónak és a lovasának! Ugyanúgy ahogy az összes többi élőlénynek, akiket Magyarországon megkínoztak és nem vonták felelősségre a bűnösöket!
Támogatásra van szükségünk a világ minden tájáról, mert igaz még küzdünk, de az ajtók mindig becsukodnak előttünk.
A hangunkkal nyomást gyakorolhatunk a kormányra.
2018 Magyarország, az állatoknak még mindig nincsen joguk!

Kérem, írja alá, ossza meg és terjessze!
Minden állatszeretőnek ugyanúgy, egyként dobban a szíve!
Kérem, segítsen!

Video +18

Share for Success

Comment

741

Signatures