Jep doreheqje Bajram Rexhepi!

Viktor Zeneli
Anonymous 0 Comments
0 Signature Goal: 20,000

Pas skandaleve te njepasnjeshme te Ministrise se Puneve te Brendshme ne Kosove, sidomos te ministrit Bajram Rexhepi, pas vjedhjeve nga dhoma e deshmive, pas aferave korruptive dhe akuzave te shumta nga perfaqesuesit diplomatik te shtetit austriak, pas diskriminimit poltiko-etnik, pas deshtimit te venies nen kontroll te territorit te Republikes se Kosoves, pas perdorimit te forces policore per shkelje te kundershtareve politik, e vetmja gje qe ka mbet per tu bere eshte, te jap doreheqje.

Comment

Signature

No signatures yet. Be the first one!