Dimitar Nazifovski 0

!!!!! ИНТЕРНЕТ ЗА МИШЕВ !!!!!

9 people have signed this petition. Add your name now!
Dimitar Nazifovski 0 Comments
9 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Дали сакате Иван Мишев, нашиот долгогодишен другар а воедно и бустач на сите нас да добие нервни и психолошки пореметувања ? Ако твојот одговор е НЕ, би те замолиле да ја потпишиш нашата петиција која ќе биде транспарентно доставена до централата на T-Homе со цел Мише а и целото маало воедно да добие оптички интернет кој ќе го подобри расположението на сите гејмери во заедницата, вкупно 2ца. Иван Мишев заслужува добар рутер кој ќе брилира со неговата неверојатна брзина и совршен изглед. Дете кое штотуку наполнило 18 години не заслужува ваков исход во неговиот гејмерски живот.

Share for Success

Comment

9

Signatures