Liga e Trete e Kosoves 0

Inkuadrimi i 6 ekipeve nga Liga e 3-te ne Ligen e 2-te

158 people have signed this petition. Add your name now!
Liga e Trete e Kosoves 0 Comments
158 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

  1. Inkuadrimi i 4 vendeve te para te grupeve A B Prishtine dhe A B Dukagjini dhe 2 vendeve nga barazhi i vendeve te dyta te 4 grupeve

Share for Success

Comment

158

Signatures