Qytetari Dixhital 374

Ilir Meta nuk është presidenti im!

1394 signers. Add your name now!
Qytetari Dixhital 374 Comments
1394 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Genti signed recently
Edmond signed recently

Javët e fundit, presidenti i Republikës së Shqipërisë duket sikur ka degraduar totalisht në sjellje dhe reagime që nuk i takojnë presidentit të një shteti.

Kjo është një thirrje e sinqertë për të shpëtuar njëherë e mirë nga personazhe të tillë që vetëm kanë shkatërruar këtë vend, ndaj të ftojmë edhe ty të firmosësh këtë peticion për largimin e Ilir Metës.

Ai nuk është presidenti im! Ai është i çmendur!

Share for Success
374

Comments

See More
1394

Signatures