Slo Hokej 0

Peticija proti novemu barvnemu konceptu dresov hokejske reprezentance Slovenije

150 people have signed this petition. Add your name now!
Slo Hokej 0 Comments
150 people have signed. Add your voice!
15%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Spoštovani g. predsednik Hokejske Zveze Slovenije, Matjaž Rakovec!

Izvedeli smo, da nameravate spremeniti izgled sedanjih dresov slovenske hokejske reprezentance in sicer tako barvno kot tudi vizualno. Ker naj bi bili novi dresi v modro-belo-zeleni različici se v imenu velike večine slovenskih hokejskih navijačev obračamo na vas s tem pismom v upanju, da te odločitve ne sprejmete!

Navijači smo namreč prepričani, da mora biti nacionalni dres katerega s ponosom nosijo igralci, v nacionalnih barvah, torej v barvah zastave. Ker zelene barve v slovenski zastavi ni navijači takega predloga novih hokejskih dresov ne moremo sprejeti! Po našem prepričanju mora dres ostati v modro-belo-rdeči kombinaciji.

Se spomnite lanskega junija, ko ste od nas navijačev v prostorih zavarovalnice Triglav v dar prejeli metlo z našimi podpisi. Takrat smo navijači videli v vas osebo, ki je poštena in, ki bi znala popeljati naš preljubi hokej in našo ljubljeno slovensko reprezentanco na višji nivo in zato smo vas z veseljem podprli v boju, da se obdržite na čelu Hokejske Zveze Slovenije! V to smo še vedno prepričani, saj ste z dosedanjim delom dokazali, da naša pričakovanja niso bila zaman in pokazali ste, da znate pravilno voditi našo krovno hokejsko organizacijo, saj se stvari v slovenskem hokeju trenutno opazno izboljšujejo. Zato vas prosimo, da ne sprejmete te slabe odločitve glede spremembe izgleda hokejskih dresov, saj je slovenska hokejska reprezentanca ravno s sedanjimi dresi postala prepoznavna v širši hokejski javnosti in danes vsi vedo, da je ris sinonim za slovensko hokejsko reprezentanco.

Vsi pravite, da smo navijači nepogrešljiv člen v tej hokejski privljici, ki traja že od leta 2001 in da brez nas bi bilo vse zaman in pusto. Že to nam ni bilo prav, da ste vso stvar glede novih hokejskih dresov speljali mimo nas in nas navijačev niste nič vprašali za naše mnenje. Menimo, da bi bilo prav, da predno dokončno sprejmete odločitev glede novih hokejskih dresov, da za mnenje povprašate navijače. Sedaj imate priložnost, da tudi z dejanji dokažete, da smo navijači za vas res nepogrešljiv člen in nas uslišite s to prošnjo in ne spremenite hokejskih dresov. Za konec pa še to. Mar ni tako, da bi moral biti cilj Hokejske Zveze Slovenije, da proda čim večje število navijaških artiklov? Vendar če navijači ne bomo sprejeli novih hokejskih dresov se lahko vsi skupaj vprašamo kdo pa bo potem kupoval nove drese?

Premislite vse skupaj in zaustavite to odločitev! Naj se najprej napravi širšo anketo glede tega kakšne drese naj ima slovenska hokejska reprezentanca v prihodnosti in se za mnenje povpraša hokejske navijače in se nato mnenje večine tudi upošteva!


V upanju, da nas boste s tem pismom uslišali, vas lepo pozdravljamo! Navijači slovenske hokejske reprezentance!

Links


Share for Success

Comment

150

Signatures