Paulo Dybala 0

Gjuha Shqipe në produktet apple (Albanian language in apple products)

10 people have signed this petition. Add your name now!
Paulo Dybala 0 Comments
10 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

bashkohu dhe ti që gjuha shqipe te jetë pjesë e produkteve apple .. (join this petition for Albanian language to be part of apple productions)

Share for Success

Comment

10

Signatures