Sigge S 0

Fler Nördkvällar

63 people have signed this petition. Add your name now!
Sigge S 0 Comments
63 people have signed. Add your voice!
42%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

För eleverna på Klara Södra gymnasium.

Det här är en namninsamling för att kunna övertyga Lena och Danial (Som dessutom är väldigt stolta över Nördgruppen) att intresset finns för att vi ska kunna ha fler Nördkvällar.

Nördkvällarna gör skolan till mer än bara skola. Det gör så att vi kan se skolan som så mycket mer. En plats med massor av personer att lära känna och umgås med. En plats att ha roligt på.

Just nu har vi ca 2 Nördkvällar per termin. Första Nördkvällen förra terminen var den största hittills med massor av nya personer som kollade läget. Så självklart vill vi öka antalet Nördkvällar så att det blir mer skoj och mer nya vänner.

Så som jag upplever det så blir Nördgruppen större och större för varje termin. Fler och fler från olika linjer blir involverade, fler aktiviteter hittas på och fler personer lär känna varandra och har roligt.

Många tror att Nördkvällarna bara handlar om spel och att vara nördig. Men numera är det inte så. Det primära syftet är att lära känna elever och lärare från skolan och att ha otroligt roligt. Det finns aktiviteter för alla på Nördkvällar.

Hittar du inte din grej så är det bara att tala med ledningen och dra igång det. Tycker du om att se på film med polare? Då tycker jag att du sätter upp en film i en sal. Tycker du om att spela brädspel? Kom och var med oss och spela i matsalen.

Vi vill ju självklart att Nördgruppen ska fortsätta växa så att vi får fler medlemmar och vänner. Det sätt som vi tror är bäst för att få det att hända är att öka mängden Nördkvällar så alla på skolan får fler chanser att få uppleva hur fantastiska Nördkvällarna är.

Men vi kan inte bara ha fler Nördkvällar. Vi måste övertyga lärarna om att det är värt det och att intresset finns. Så därför har vi en namninsamling för att ta reda på hur stort intresset är. Så det skulle vara toppen om just du skrev under!

Det finns något för alla och det garanteras en rolig kväll. (Så länge man försöker ha roligt)

Tillsammans kan vi se till att vi får fler Nördkvällar och därmed mer roligt tillsammans!

Share for Success

Comment

63

Signatures