Walter Berude 0

GEEF ONS FEYENOORD TERUG!

838 signers. Add your name now!
Walter Berude 0 Comments
838 signers. Almost there! Add your voice!
84%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

FEYENOORD ROTTERDAM - VOLKSCLUB NUMMER 1 Via deze weg willen wij, bezorgde supporters van deze schitterende club, een vreedzaam protest laten klinken over de huidige gang van zaken. Het kan toch niet zo zijn dat een club als Feyenoord niet interessant is voor een trainer met naam of sponsor. Er is veel meer aan de hand in het maasgebouw wat de vooruitgang van onze club tegenhoud zoals wij een allen weten. Met deze petitie willen wij aangeven dat wij het NIET eens zijn met de huidige gang van zaken en EISEN wij nieuwe gezichten aan de top van Feyenoord. De huidige TD houdt de broodnodige vooruitgang tegen en Feyenoord zal alleen maar verder afzakken indien de huidige koers niet drastisch wordt gewijzigd. Dit is ons Feyenoord niet meer, dit is nu een club van de achterkamertjes en zelfverrijking. Feyenoorders met hart voor de club willen wij zien op deze plekken. Geen onkundige personen die in een paar jaar veel geld aan onze mooie club willen verdienen! Deze petitie zal voor 01-07-2007 persoonlijk aangeboden worden aan iemand binnen het bestuur. Indien dit niet kan plaatsvinden zal deze petitie uitgereikt worden aan iemand binnen de voetbal media. FEYENOORD IS VAN HET VOLK EN HET VOLK ZIJN WIJ!

Sponsor

FEYENOORD IS VAN ONS NIEUWS -------- 11-06 16:35 Het zal allemaal wel... Ook het laatste nieuws gevolgd Tuurlijk 95% op het internet is onzin. Feit blijft wel dat we 3 weken voor de eerste training zitten en dat men niet eens een trainer heeft kunnen strikken. De rivalen er met de leuke (vaak transfervrije) spelers ervandoor gaan en dat het grote officiele nieuws vandaag van Feyenoord is dat er geen nieuws is... Snapt u het nog Wij snappen het allang niet meer. Of Bertje komt Wat denkt u zelf. \'Het bestuur\' wist vanaf de winterstop al dat het echt mis zou gaan bij het niet tijdig ingrijpen, en nu moet \'we\' Bertje paaien Als Bertje zou willen had hij zijn klauw al 3 weken geleden gezet. Bertje komt niet, wie nu Hoe dan ook. Men heeft nog een kleine 3 weken maar wil beginnen met het halen van nieuwe spelers als er een nieuwe trainer staat. Welterusten. Ook wordt links en rechts gesuggereerd dat met deze petitie \'toch niets\' wordt gedaan. Niets is minder waar. HIER WORDT WERK VAN GEMAAKT WANT WIJ ZIJN HET NAMELIJK ALLEMAAL ZAT! Laat weten dat u het niet eens bent wat er met uw club nu gebeurd. Teken daarom deze petitie. >>>>Help ons om zoveel mogelijk supporters te bereiken en plaats onze link aub op de feyenoord websites en/of fora. - Dank.

Links

Deze aktie wordt ondersteund door de volgende websites: www.astroh.nl www.feyenoord-internet.nl www.fr-fanatic.com/ www.lexkroon.nl/ www.feyenoordtime.nl -------- [[[LET OP]]] Na het geven van uw betuig kunt u melding krijgen over een donatie. Dit is niet van ons, en gaat niet naar ons. Wij adviseren om dit gewoon weg te klikken, geen probleem. -------- U kunt deze aktie ondersteunen door melding van te maken op uw website. Wij zullen uw link hier rechts plaatsen als blijk dat u onze petitie steunt. Stuur uw website naar: veranderingnu@yahoo.com Bij voorbaat dank. FEYENOORD IS VAN ONS http://www.ipetitions.com/petition/feyenoord
Share for Success

Comment

838

Signatures