Ivana Ivana 0

Peticija studenata farmacije i medicinske biokemije, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu za otvaranje izvanrednog ispitnog roka

446 people have signed this petition. Add your name now!
Ivana Ivana 0 Comments
446 people have signed. Add your voice!
45%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Peticija studenata farmacije i medicinske biokemije,

Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu za

održavanje izvanrednog ispitnog roka krajem studenog ili početkom prosinca 2013. godine

Poštovani članoviNastavnogiFakultetskog vijeća!

Ovom peticijom želimo ukazati na potrebu održavanja izvanrednog ispitnog roka u studenom ili prosincu 2013.godine. Apeliramo da podržite našu inicijativu te da izglasate izvanredni rok i to samo za one kolegije za koje zbog iznimno velikog broja studenata s pravom izlaska na ispit postoji realna potreba za održavanjem roka kako se sadašnji problemi prohodnosti kroz studij i sve veće participacije studenata u troškovima studiranja ne bi dodatno pogoršali smanjenjem broja rokova.

Iakonam je jasno da postoje određene administrativno-tehničke poteškoće vezane uz organizaciju izvanrednog roka,dugogodišnja praksa je pokazala da je isti moguće održati te apeliramo da se omogući održavanje izvanrednog ispitnog roka za kolegije čiji su voditelji spremni isti održati. Ne vidimo razlog zašto bi se dotičnim profesorima i profesoricama zabranilo održavanje roka ako smatraju da je isti potrebno održati te ga zagovaraju. Budući da i danas postoje svirazlozi koji su i prošlih godina utjecali na to da Fakultetsko vijeće odobri izvanrednirok,tražimo da se ne odstupa od već ustaljene prakse i izglasa održavanje izvanrednogispitnog roka.

Vjerujemo u nastavakuspješne komunikacije i međusobne suradnje kojom ćemo uspjeti ostvariti rješenje nazajedničko zadovoljstvo kako profesora tako i studenata.


S poštovanjem,

Vaši studenti

Links


Share for Success

Comment

446

Signatures