Ιδρυτική Διακήρυξη - Έλληνες Δημοκράτες / Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές

Ellines Dimokrates
Ellines Dimokrates 0 Comments
9 Signatures Goal: 1,000

416306937811896.png?r=0.4065011953935027                    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ & ΘΕΣΕΩΝ 


Αγαπητοί Συνέλληνες, 

Είμαστε οι Έλληνες Δημοκράτες, Έλληνες στη Ψυχή και τη Σκέψη, Δημοκράτες στη δράση και τον καθημερινό βίο.

Είμαστε εμείς, που δώσαμε Αγώνες από κοινού για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, και που η Τύχη το έφερε, να βρισκόμαστε ξανά μαζί στις επάλξεις, σε νέους Αγώνες για το Καλό και το Δίκαιο.

Είμαστε οι Έλληνες Δημοκράτες / Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές, που πιστεύουμε στα Δημοκρατικά Ιδεώδη, στις Αρχές της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Δημιουργούμε αυτό το Πατριωτικό, Προοδευτικό Κόμμα και δηλώνουμε έτοιμοι να δουλέψουμε στην πράξη, σκληρά και τίμια, προκειμένου να οικοδομήσουμε μία νέα Πατρίδα, με μέλλον για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

Οι Έλληνες Δημοκράτες / Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές πιστεύουμε στη δημιουργικότητα των Ελλήνων, των Ελλήνων που διαρκώς αγωνίζονται, συνθέτουν και προσφέρουν γνώση και αλληλεγγύη.

Είμαστε οι Έλληνες Δημοκράτες, οι Οικογενειάρχες του "μέτρου", της ζωής που έχει πιο τετραγωνισμένα πλαίσια και Κοινές Αξίες, στο Κέντρο της Δημοκρατίας, του Σεβασμού των Θεμελιωδών Κανόνων, του Σεβασμού των Αντιπάλων, της Έμπρακτης Ελευθερίας της Έκφρασης, της Γνώμης, της Συνεύρεσης, της Συνδημιουργίας.

Είμαστε οι Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές, οι Φίλοι της Ελευθερίας και του Σοσιαλισμού, γιατί ο Σοσιαλισμός, δεν έπαψε να είναι Φιλελεύθερος επειδή όσοι δοξάζουν την οικονομία της αγοράς "αυτοαναγορεύθηκαν" Νεοφιλελεύθεροι !!!

Ο Φιλελεύθερος Σοσιαλισμός, είναι ο Σοσιαλισμός των Ριζοσπαστών, των Αρχών της Διαφάνειας, της Εντιμότητας, της Ισοπολιτείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Ευαισθησίας.

Είναι ο Σοσιαλισμός που έχει σκύψει με ενδιαφέρον στη ζωή, την κοινή μας πατρίδα τη Γη, το κοινό μας χαρακτηριστικό και τα Δικαιώματά του, τον Άνθρωπο.

Ίσως κάποιοι να μην βρουν τέτοιους ορισμούς στις Θεωρίες του Φον Μίζες, του Φρίντμαν, του Χάγιεκ, στα τσιτάτα του Μαρξ ή του Λένιν, ίσως όσοι φορούν τα γαλόνια της "Επανάστασης" ή έχουν Δίπλωμα Ορθής "Ερμηνείας", Ορθού Δρόμου και Ορθού Λόγου να τα βρουν όλα αυτά ανυπόστατα, δεν έχει σημασία, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ο δρόμος μας προς τη Δημοκρατία είναι κοινός και δύσκολος γι'αυτό και σε καλούμε να συμμετέχεις μαζί μας.


Σημείωση: Στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα σας στείλουμε την φόρμα Μελών, την οποία παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας την επιστρέψετε στη διεύθυνση, melos@ellinesdimokrates.net

Sponsor

Links


Comment

9

Signatures

 • 4 years ago
  Surtini Germany
  4 years ago
 • 4 years ago
  Angelica China
  4 years ago
 • 4 years ago
  Frankie France
  4 years ago
 • 4 years ago
  Mmx Germany
  4 years ago
 • 4 years ago
  Ely Russian Federation
  4 years ago
 • 4 years ago
  Beatriz Taiwan
  4 years ago
 • 4 years ago
  Sai Russian Federation
  4 years ago
 • 4 years ago
  Adhe United States
  4 years ago
 • 4 years ago
  Αντώνης Κωνσταντίνου Greece
  4 years ago