Sali Kabashi 0

E duam kthimin e Dr. Shefqet Krasniqi-t në detyrën e Imamit.

Sali Kabashi 0 Comments
200 people have signed. Add your voice!
20%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ky Peticion ka filluar për kthimin e Dr. Shefqet Krasniqi-t në detyrën e Imamit në Xhaminë e Madhe të Prishtinës dhe t'i lejohen mbajtja e ligjeratave.

Pasi të prfundoi ky Peticion, do t'i dergohet Bashkësisë Islame të Kosovës, nga e cila presim që ta marrë në konsideratë.

Faleminderit.


Share for Success

Comment

200

Signatures