DREJTESI PER CAMERINE!

moderator te_rinjte_e_camerise
moderator te_rinjte_e_camerise 0 Comments
265 Signatures Goal: 500

Peticioni qendron i hapur per nenshkrime gjate gjithe vitit 2009, per t' iu derguar me pas presidentit te Republikes dhe gjithe politikaneve shqiptare. Shpresojme se do te kete influencen e duhur dhe perkrahjen masive nepermjet nenshkrimeve. Peticion: DREJTESI PER CAMERINE! Ky Peticion i drejtohet parlamentareve shqiptare. Ne emer te historise sone te shkruar me gjak, ne emer te padrejtesise qe i eshte bere Shqiperise nga Konferenca e Ambasadoreve te Londres e vitit 1913, ne emer te te gjithe atyre qe perjetuan genocidin rrenqethes te 1944-1945, ne emer te atyre qe mbeten rrugeve te vrare nga operacionet e qellimshme antinjerezore te Greqise, ne emer te cameve qe sot jane neper bote e nuk mund te shkelin ne vatanin e tyre, ne emer te cameve qe nuk jane varrosur ne Cameri: I kerkojme sot pushtetareve te Shqiperise dhe gjithe politikaneve edhe opozitare qofshin: Te ngrene zerin per drejtesi! Drejtesi per Camerine martire! Drejtesi per Shqiperine se ciles i kane marre copat e trupit. Drejtesi ndaj genocidit te turpshem qe ende sot nuk ka gjetur shpagim. I kerkojme Shtetit shqiptar te ngreje zerin ne instancat perkatese e te filloje ta trajtoje kete ceshtje me seriozitetin dhe rendesine qe meriton! Me besimin se ky peticion nuk do te bjere ne vesh te shurdhet “ Te Rinjte e Camerise ” Mars 2009 http://groups.yahoo.com/group/terinjte_e_camerise/

Sponsor

Te Rinjte e Camerise

Links

http://groups.yahoo.com/group/terinjte_e_camerise/

Comment

265

Signatures

 • 7 years ago
  bekri Albania
  7 years ago
 • 7 years ago
  bekri Albania
  7 years ago
 • 7 years ago
  Jeton Iraq
  7 years ago
 • 8 years ago
  ilir Greece
  8 years ago
 • 8 years ago
  BUKURIM MALIQI Luxembourg
  8 years ago
 • 8 years ago
  Arlind Gjikolli Albania
  8 years ago
 • 8 years ago
  kastriot kambo Albania
  8 years ago
 • 8 years ago
  g hazizi Netherlands
  8 years ago
 • 8 years ago
  Samile Ademi Albania
  8 years ago
 • 8 years ago
  viktor kalaj Italy
  8 years ago
 • 8 years ago
  saimir Germany
  8 years ago
 • 8 years ago
  Ledio Carciu Albania
  8 years ago
 • 8 years ago
  agon efendiu Belgium
  8 years ago
 • 8 years ago
  alexander manovra Albania
  8 years ago
 • 8 years ago
  Pëllumb Xharra Albania
  8 years ago
See More