JS Tafili 0

Dorëheqje nga mandati i deputetit

37 people have signed this petition. Add your name now!
JS Tafili 0 Comments
37 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Grupi i të dorëhequrve nga Lëvizja VETËVENDOSJE! le të dorëhiqen edhe nga mandati i deputetit. Mandati i të poshtëshënuarve është i Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe vota është e saj, dhe Lëvizjes VETËVENDOSJE! duhet dorëzuar

Dardan Molliqaj

Dukagjin Gorani

Aida Dërguti

Faton Topalli

Shqipe Pantina

Donika Kadaj- Bujupi

Fisnik Ismaili

Driton Qaushi

Share for Success

Comment

37

Signatures