Fatima Beganović-Vajić 0

Da se lijecnici Gavranovic Heliji povrati bespravno oduzeti posao

62 people have signed this petition. Add your name now!
Fatima Beganović-Vajić 0 Comments
62 people have signed. Add your voice!
62%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ministarstvu zdravstva Hrvatske

Da se lijecnici Gavranovic Heliji povrati bespravno oduzeti posao

Ovom peticjom potpisani gradjani podnose i zahtjevaju odgovor na peticiju. 
Mi moramo upoznati ministarsvo zdravstva sa nepravilnostima i nepravdom ucinjenoj lijecnici Gavranovic Heliji koja je nezakonito otpustena s posla. Isto tako zelimo da sprijecimo ravnateljicu Renatu Bek da i dalje zloupotrebljava Hrvatsku imovinu i polozaj.

Lijecnica Gavranovic(Bodulovic) Helia je rodjena '59 god. u Banja Luci. Izuzetna je licnost u svakom pogledu a posebno kao lijecnica. Po prirodi je pozrtvovana, nesebicna, pravedna,optimisticna, vesela i duhovita. Helia je cijli svoj zivot pomagala pacijentima, poznanicima, prijateljima i obitelji. Bespravno joj je oduzet posao i vec 13 mjeseci ne radi. Zivi s bolesnim i nemocnim roditeljem i dovedena je na sam rub zivotne egzistencije. Sramotno je da se dostojanstvena, postena i izuzetno dobra lijecnica  prisiljava da zivi od milostinje drugih umjesto da i dalje doprinosi svojim velikim znanjem i  iskustvom u lijecnickoj praksi.

Dodajemo neke od primjera sa ovim neljudskim ponasanjem da bi ubuduce narod bio upoznatiji sta se sve i kako radi mimo zdravog razuma i zakona. Evo dodatnog stiva o cemu se sve ovdje radi:
16.5.12 Zadarski regional br.600
USPRKOS MANJKU ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA POSLALI JE NA BURZU Lijecnica tužila Renatu Bek zbog nezakonitog otkaza i mobbinga 

Dodatne informacije kako Renata Bek posluje:
MIMO ZNANJA NADREÐENIH Ravnateljica Doma Zdravlja Zadarske županije odlucila se na neuobicajenu investiciju Renata Bek dala ugraditi u aute GPS sustave kako bi mogla pratiti radnike! 
LOŠE RUKOVOĐENJE DOMOM ZDRAVLJA ZADARSKE ŽUPANIJE Zbog neodgovornosti Renate Bek, Zadar nema specijaliziranog liječnika hitne medicine! Itd.


Molimo vas da pogledate linkove kako bi upotpunili sliku!


Sirimo dalje!

Links

Share for Success

Comment

62

Signatures