Pokret ZAJEDNO Peticije 0

PETICIJA ZA POKRETANJE REFERENDUMA O ISTUPANJU IZ EU!

438 people have signed this petition. Add your name now!
Pokret ZAJEDNO Peticije 0 Comments
438 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ja, potpisnik peticije suglasan sam i glasam ZA, pokretanje sakupljanja potpisa za referendum O ISTUPANJU RH IZ EU

zbog sljedećih činjenica:

EU NIJE DRŽAVA

Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Europski parlament ne donosi zakone već Europska komisija koju tajno biraju javnosti nepoznati gremiji i sva vlast je u njihovim rukama, a europarlamentarci, koje mi plaćamo iz članarine a ne EU, ne odlučuju o ničemu i služi samo kao demokratski EU ukras!

EU NIJE DEMOKRACIJA

Bankarski komesari Europske komisije dostavljaju našem Saboru zakone koje oni moraju potvrditi, a to nam je otkrio Vladimir Šeks!

ECB NIJE CENTRALNA BANKA

Europska centralna banka (ECB), nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke, a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA BIROKRACIJA

Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga. Europarlamentarci zarađuju oko 15.000 eura mjesečno, komesari Europske komisije oko 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.000 kuna mjesečno! To mi i ostale članice korumpiranih vlada financiramo!

HRVATSKA NEĆE VIŠE PRIMATI NAREDBE IZ VANA

Hrvatski narod neće više primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun, a ne da slušaju EU naredbe. Za to im nismo dali mandat!


Peticiju pokreće Pokret ZAJEDNO - http://www.pokret-zajedno.hr i portal http://www.istinomprotivlazi.com

Share for Success

Comment

438

Signatures