Paradiso Petitie 0

Chi Ling moet blijven!

59 people have signed this petition. Add your name now!
Paradiso Petitie 0 Comments
59 people have signed. Add your voice!
59%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Wij; barmedewerkers, glazenhalers, koffieshoppers, garderobe-medewerkers, receptiemedewerkers, portiers en vele andere medewerkers van Paradiso,

Zijn verdrietig, verbaasd en teleurgesteld nu wij weten dat het contract van onze collega Chi Ling niet verlengd wordt. Middels deze petitie willen we haar onze steun betuigen en inzichtelijk maken aan de bedrijfsleiding (en directie) dat we het niet eens zijn met haar vertrek. 

We constateren dat een lieve, vakkundige, hardwerkende, betrouwbare, klantvriendelijke en bovendien eerlijke collega haar werkplek onverwacht moet opgeven. Het familiegevoel zoals dat op veel plekken waar men nauw met elkaar samenwerkt heerst, heeft wat ons betreft een deuk opgelopen nu een dierbare collega ons moet verlaten. Middels deze petitie willen we aangeven dat Chi Ling wat ons betreft een "tweede kans" dubbel en dwars verdient. Ook zij ís Paradiso! 

We vragen daarom om een "second opinion". We begrijpen dat niet alles omtrent deze beslissing voor ons inzichtelijk is. Maar niet eerder was de verontwaardiging en teleurstelling zo breed in alle afdelingen terug te vinden. We willen de bedrijfsleiding daarom vragen om dit gebaar als een duidelijk signaal op te vatten, en nog eens goed over hun beslissing na te denken. Wat ons betreft is Chi Ling een erg waardevolle collega, met dat o zo belangrijke 'hart voor de zaak' op de juiste plek. 

Deze petitie is niet bedoeld om verdeeldheid te veroorzaken binnen het team, wij willen op deze manier puur onze gevoelens en opvattingen omtrent het vertek van Chi Ling met de bedrijfsleiding en directie delen. Een petitie is wat ons betreft een makkelijke en inzichtelijke manier om dit te presenteren.

Links


Share for Success

Comment

59

Signatures