Φέρτε τον Δικαστή Ντρέντ (την ταινία αρχικά) στην Ελλάδα!

Nick Sakkas
Nick Sakkas 0 Comments
4 Signatures Goal: 2,000

Οι Έλληνες Φαν του Δικαστή Ντρεντ (Ε.Φ.Δ.Ν) ενημερώθηκαν πρόσφατα, από πολύ έγκυρες πηγές ότι η αλληγορική ταινία/αριστούργημα "Ντρεντ" δεν πρόκειται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες. Η Ε.Φ.Δ.Ν. δεν πρόκειται να κατηγορήσει ότι κρύβονται πολιτικά ή κοινωνικά κυκλώματα και συμφέροντα πίσω από αυτήν την απόφαση. Αυτό είναι προφανέςς εξάλλου. Η Ε.Φ.Δ.Ν. δεν πρόκειται να προβεί σε καμία είδους κινητοποίησης. Αλλά πολύ ευγενικά και πολιτισμένα, η Ε.Φ.Δ.Ν. ζητά να αντιστραφεί η οπισθοδρομική απόφαση των διανομέων και αιθουσαρχών και να βγει η επίκαιρη ταινία "Ντρεντ" στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε, σαν χώρα πρώτα, και σαν άτομα στην συνέχεια, στον Μεσαίωνα.

Οι λόγοι που κάτι τέτοιο συμφέρει τους διανομείς αλλά και τους αιθουσάρχες είναι αμέτρητοι (παρακάτω θα απαριθμήσω 6 από αυτούς).

1. Θα προσέλθει πλήθος λαού ηλικίας 30έφυγες, δηλαδή αναγνωστών του νεανικού περιοδικού Aγόρι που γαλουχήθηκαν με την επιβλητική αλλά πάντα ακριβοδίκαιη περσόνα του αμερόληπτου Δικαστή Ντρεντ.

2. Θα προσέλθει πλήθος λαού ηλικίας 20κάτι, δηλαδή ατόμων που είδαν το έκτρωμα-ταινία "Δικαστής Ντρεντ" με τον Σταλόνε το 1996 και από τότε περιμένουν την λύτρωση.

3. Θα προσέλθει πλήθος λαού ακροδεξιών και φασιστικών πεποιθήσεων που θα θέλουν να δουν μια εξαίσια φασιστική ταινία που ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι στα χέρια των λίγων και ικανών Δικαστών και φέρνουν την γαλήνη στην Μέγα Πόλη 1 (η οποία φυσικά είναι άλλη μια αλληγορία) καταπολεμώντας τους εγκληματίες, τους μεταλλαγμένους και τους κουμουνιστές (συνήθως είναι το ίδιο πρόσωπο)

4. Θα προσέλθει πλήθος λαού αριστερών πεποιθήσεων που θα θέλουν να δουν μια εξαίσια αντι-φασιστική και αλληγορική ταινία που κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την καταπίεση των κατώτερων οικονομικών στρωμάτων της Μέγα Πόλης 1 (η οποία φυσικά είναι άλλη μια αλληγορία) από αυτούς που έχουν συγκεντρώσει την εξουσία στα αιματοβαμμένα χέρια τους.

5. Θα προσέλθει πλήθος κόσμου που έχοντας δει όλες τις μεταφορές των ηρώων-κόμικ της Μάρβελ και DC, δεν έχει άλλη επιλογή από το να δοκιμάσει και τον πιο γνωστό ήρωα της 2000AD.

6. Θα προσέλθει πλήθος κόσμου που δεν θέλει να δει άλλα λαμπάκια, αγγελάκια, δεντράκια, κεράκια, αγιοβασιλάκια και λοιπά χριστουγεννιάτικα παπαράκια στις ταινίες του, αλλά θέλει μόνο να ξεδώσει με μερικά κεφάλια που σκάνε σαν καρπούζια σε ένα βιρτουόζικο σλο-μο μιας λήψης.

Παρακαλούμε σκεφτείτε σοβαρά τα παραπάνω επιχειρήματα και κάντε την σωστή και λογική επιλογή. Φέρτε τον "Δικαστή Ντρεντ" στις ελληνικές αίθουσες. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες, θα τα κάνουμε όλα πουτάνα.

Links


Comment

4

Signatures

 • 5 years ago
  Περικλής Πιτ. Spain
  5 years ago
 • 5 years ago
  George Panagopoulos Greece
  5 years ago
 • 5 years ago
  Ανδρέας Παπανδρέου Greece
  5 years ago