Eva Nordahl 0

Bevar Mini-DUS ordning

100 people have signed this petition. Add your name now!
Eva Nordahl 0 Comments
100 people have signed. Add your voice!
40%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Stop nedlæggelse af Mini-DUS ordning

Mini-DUS er gl. Sejlflod kommunes overgangsordning fra børnehave til skole, hvor børnene i januar, det år de fylder 6, bliver flyttet fra børnehave til fritidsordning, og på den måde får en blidere overgang til livet som skoleelev.

Dagtilbudsbestyrelsen har foreslået politikerne i Aalborg kommune at nedlægge Mini-DUS ordningen i gl. Sejlflod kommune. Det er sendt til høring inden politikerne skal tage endelig stilling dertil.

Vi er mange, der meget gerne vil forhindre en sådan nedlæggelse - vi vil bevare Mini-DUS i sin nuværende form!

Vi mener, at Mini-DUS ordningen er en genial overgangsordning fra børnehave til skole, hvor børnene udfordres og bliver trygge ved nye rammer, og dermed får de bedst mulige vilkår til en god skolestart. Hvorfor lave om på noget, der har fungeret godt i 10 år, bare fordi det gøres anderledes end i resten af Aalborg kommune?

Vi håber med underskriftindsamling og andre tiltag at kunne gøre opmærksom på, at vi ikke deler dagtilbudsbestyrelsens synspunkter. Vi er mange forældre, som fortsat gerne vil kunne sende vore børn i Mini-DUS efter august 2012.

Hvis du vil støtte os, vil vi meget gerne have din underskrift her, hvis du ikke allerede har sat den på de fysisk opslåede plakater. Indsamlingen løber i første omgang indtil d. 12. marts, hvorefter det er planlagt de skal afleveres til beslutningstagerne. Tak fordi du brugte tid på at læse om vores sag - og tak igen, hvis du vælger at støtte den med din underskrift.

På vegne af forældre mod nedlæggelse af Mini-DUS,

Eva Nordahl

Links

Share for Success

Comment

100

Signatures