ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Elena Porfiriou
Anonymous 0 Comments
0 Signature Goal: 1,000

Είμαστε μία ανεξάρτητη ομάδα φοιτητών του τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Παν.Κύπρου η οποία συστάθηκε με σκοπό τη βελτίωση του υφιστάμενου εκπαιδευτικού συστήματος, μακριά από κομματικούς χρωματισμούς.
Δεδομένου ότι, η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του συστήματος διορισμού στην εκπαίδευση έχει ξεκινήσει από το 1992 αλλά κάθε φόρα που τέθηκε προς ψήφιση στη βουλή, το θέμα αναβαλλόταν λόγω διαφόρων διαφωνιών και συμφερόντων, φτάσαμε στο 2013, έχοντας μπροστά μας ένα αναχρονιστικό σύστημα διορισμού, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εποχής μας, σε πρώτο στάδιο επιδιώκουμε να συγκεντρώσουμε υπογραφές ούτως ώστε να προωθήσουμε το αίτημά μας και σταδιακά να επιτευχθεί η ψήφιση και η εφαρμογή της νέας πρότασης για το νέο και πιο αξιοκρατικό σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών.
Με την Ανεξάρτητη Ομάδα Διεκδίκησης για την Εκπαίδευση ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών πρίν λίγους μόλις μήνες απο φοιτητές του έτους μας που τάσσονται υπερ της αλλαγής του συστήματος διορισμού εκπαιδευτικών. Σε συναντήσεις που είχαμε με βουλευτές απο ΟΛΑ τα κόμματα μας διαβεβαίωσαν ότι θα στήριζαν την πρόταση, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει έναντι του πολιτικού κόστους ψήφου. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη μαζέψει 464 υπογραφές, στόχο έχουμε να φτάσουμε τις 1000 και περισσότερες αν γίνεται. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν με την συλλογή ή απλώς να υπογράψουν παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσουν με την ομάδα! Μην ξεχνάτε ότι εκτός απο τους συμβασιούχους είμαστε και εμεις ψηφοφόροι, και αφου έτσι παίζεται το παιχνίδι, ας το παίξουμε έτσι.

Links

https://www.facebook.com/groups/492881807443335/

Comment

Signature

No signatures yet. Be the first one!