Saranda Opinion 0

Aeroporti i Ri në Sarandë

248 people have signed this petition. Add your name now!
Saranda Opinion 0 Comments
248 people have signed. Add your voice!
25%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Saranda Opinion u bën thirrje gjithë qytetarëve të Sarandës, forcave politike, shoqërisë civile, të zgjedhurve vendorë dhe qëndror, biznesit, mediave, për të lobuar së bashku dhe për të iniciuar nismen " Aeroporti i Ri në Sarandë ".

Share for Success

Comment

248

Signatures