Aftrekbaarheid thuiskantoor versoepelen!

Aan: Staatssecretaris Jan Kees de Jager Petitie: Versoepel de eisen voor aftrekbaarheid van onze thuiswerkplek! Deadline: 1 december 2008 Als je thuiswerkplek niet aan de volgende eisen voldoet: 1. aparte opgang of ingang; 2. duidelijk zichtbaar dat het een zelfstandig gedeelte van de woning betreft, bijvoorbeeld doordat er eigen sanitair aanwezig is en doordat er met naamplaatjes duidelijk is gemaakt dat hier een bedrijf gehuisvest is, maar ook door het aanbrengen van een scheidingswand of muur als die er nog niet is; 3. verhuurbaarheid aan derden. PLUS: je moet minimaal 70% van je inkomen thuis verdienen. ...dan kun je de volgende zaken niet meer van de belasting aftrekken: 1. kantoorkosten, dus het percentage van huur of hypotheekkosten; 2. het gebruik van gas, water, electra; 3. meubilair (dus ook bureau's en stoelen), decoratie en aankleding. Veel thuiswerkkantoren voldoen niet aan de eisen: ze zijn op zolder, op een slaapkamer, of in een kamer-en-suite. Daardoor worden vooral thuiswerkers met een eigen bedrijf gedupeerd. Het kan toch niet waar zijn dat zij normale zakelijke kosten niet kunnen aftrekken TEKEN DEZE PETITIE EN HELP MEE DE EISEN TE VERSOEPELEN!

Sponsor

Deze petitie wordt georganiseerd door http://www.wahm.nl - website voor succesvol thuiswerken.

Links

http://www.wahm.nl

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Raiady, Japan

  3 years ago Comments: Wel bewonderenswaardig dat de Armenen toch eroevr na denken om mee te doen. Dat had ik niet verwacht, het leek me ook onmogelijk. Niets is zeker, maar vind het al heel wat dat ze niet bij voorbaat al zeggen: Wij gaan niet meedoen en dat de Azeri's niet zeggen:Jullie komen er niet in.
 • username

  Valdemar, France

  3 years ago Comments: Thank you Buddy for your opinion. It is the hope of the Friends of the Maplenol Barn to reufsbirh and re-purpose the barn in order to save a historic landmark as well as create an educational class space for future Valley High School students.
 • username

  Nijesh, France

  3 years ago Comments: Mijn broer is momenteel in Azerbaijan, al 16 weken dus hij kan er over mee ptraen. Het land is echt in beweging, er wordt heel veel moderns gebouwd momenteel. Maar dan vooral in en rondom Baku. De rest is platteland en niks bijzonders. Daarnaast moet er rekening mee worden gehouden dat de Islam daar echt centraal staat. Vrouwen mogen bijna niks, en die zijn ook bijna nergens te vinden behalve in een paar winkels.Ik weet niet hoe er gereageerd zal worden op bijv. homoseksualiteit of wat denk je van de delegatie uit Armenieb Die zijn daar echt niet veilig:P
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.