Parklane

De voorgestelde straatnamen voor Parklane worden door veel toekomstige bewoners niet gewaardeerd. Aangezien de plannen niet door iedereen binnen de gemeente worden ondersteund, biedt dit wellicht de mogelijkheid om in gesprek te komen met de gemeente hierover. Ik roep iedereen hierbij op om niet alleen in te stemmen met een wijziging van de voorgestelde namen, maar ook meteen, indien mogelijk, een inspirerend alternatief voor te stellen. Hierbij valt te denken (zoals eerder geopperd) aan oude schepen die in vroeger tijden over de Rijn zijn gevaren... etc.

Sponsor

http://www.huisinparklane.nl Parklane bewoners

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  wietske, Netherlands

  7 years ago Comments: Er ligt een nieuw voorstel. De voorgestelde namen (niet allemaal bekend) eindigen op Spoor om eenheid in de buurt te creeeren, te denken valt aan Rijn Spoor, Hollands Sppor, Nationaal Spoor etc. De commissie heeft de petitie wel gezien, maar helaas niet onze adviezen ter harte genomen. De petitie zal worden afgerond (als ik weet hoe)
 • username

  Theo Nieman, Netherlands

  7 years ago Comments: Nog steeds heet het appartementengebouw "Eastwell Park". Wat is er mis met deze naam. Appartement gekocht mede op basis van deze naam en het feit van de naam van de wijk "Parklane". Bovendien al die engelse namen van de woningen. Het wonen op Eastwell Park xx, Schuytgraaf te Arnhem klinkt echt veel fraaier dan wonen aan de "Dubbeldekker" en dat ondanks dat het gebouw verdiepingen heeft. Tot slot: bezint er ge beslist!
 • username

  C. Packbier, Netherlands

  7 years ago
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.