STOP SPLAIONICI NA DUNAVU U APATINU

Ukoliko se protivite izgradnji palionice sekundarnog otpada u zoni Robno transpotnog centra u Apatinu, uz sam Dunav, uz granicu sa Specijalnim rezervatom prirode "Gornje Podunavlje" koje je u nominaciji za Ramsarsku listu. Ostavite svoj znak protesta i vas komentar. Spalionica sa velikom halom na prostoru od 100 hektara je svega kilometar udaljena od samog naseljenog mesta Apatin. Spalionica bi preraÄ

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Marina Knezevic, Serbia

  6 years ago
 • username

  Sanja, Serbia

  6 years ago Comments: Kakvo ograniceno razmisljanje.Kratkorocno pre svega.Ok,nova radna mesta su svakako potrebna,ali nismo bas toliko jadni da prihvatamo svakakvo smece.Omladina odlazi iz Apatina u NS,Bg..sta mislite,da ce ih jedna spalionica ovde zadrzati.Da,san svakog studenta je da radi i da se truje u spalionici otpada.Za par godina,kada pocinju da se reflektuju posledice ove "ciste" tehnologije,odlazice ih jos vise,sto studenata,sto starijih ljudi,a da ne spominjem trudnice i porodice sa malom decom.Pa onda,sta ce na kraju u Apatinu ostatiSpalionica i nista vise.Ljudi razmisljajte dugorocno,Apatin ima potencijala i tek ce se u njega ulagati,prelep je grad,takav treba i da ostane.
 • username

  MIROSLAV, Serbia

  7 years ago Comments: Pozdrav iz Beocina! I nama bi LAFARGE da uvali nesto slicno, kako bi dosao do sto jeftinijih energenata. Sacuvajte Vas lepi grad i okolinu. Ne dajte se!
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.