Stop Kim Spinders muziek

Hierbij verklaar ik dat Kim Spinder moet stoppen met het luisteren van Tros muziek met in het bijzonder muziek van de beruchte artiest Danny de Munk. Ook wordt Kim Spinder verzocht geen promotie voor Danny de Munk en vooral zijn muziek te maken. Niet via 2.0 technieken als blip.fm en twitter maar ook zo moet zij een totaal spreek verbod krijgen om ook maar de woorden "Danny" of "Munk" uit te spreken ten aanzien van andere personen. Verder moet ze ook stoppen om ook maar te dromen over Danny de Munk! Verder mag ze ook geen Tros kijken en dat betekent ook geen Lingo, daar de programma's van de Tros een demonsische invloed op haar ziel hebben. Danny de Munk is de duivel en maakt haar geest en zo ook die van ons ziek! Mocht Kim Spinder niet ingaan op deze eisen dan eis ik met ondertekening van deze petitie dat het blip.fm-account van Kim Spinder wordt opgeheven. Zodat deze vreselijke vervuiling van de muziek in onze wereld een halt wordt toegeroepen en wij zo worden behouden van deze ziekte, deze pest. Hierbij draag ik luidkeels de volgende boodschap uit: Viva la Musica! Muerte a la musica de Danny!

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Thijs Polfliet, Netherlands

  6 years ago
 • username

  de Burgermeester, Netherlands

  6 years ago Comments: ook ik kan me hie rin vinden. Dit is een regelrecht gevaar voor onze samenleving, een samenleving met zo veelzijdige kanten, dat open staat voor iedereen, hier past een eenzijdige benadering van muziek door een tros geluid niet in.
 • username

  Dogan Oorthuis, Netherlands

  6 years ago Comments: Als oprichter van deze petitie ben ik het hier volkomen mee eens!! Viva la Musica! Muerte a la musica de Danny!

Petition highlights

There are no highlights yet.