STOP Fracking Romania

Gazele de sist sunt o crima la adresa Romaniei. Sute de substante chimice, cancerigene, radioactive sunt deversate in apa si subsolul Romaniei. Aceasta technologie produce la un foraj, gaze de sist in medie pentru un an dar substantele chimice polueaza pentru todeauna in special pinza de apa freatica. Aceste concluzii sunt si ale cercetatorilor americani de la Stamford. Consideram ca deciziile de folosire a technologiei fracturarii (fracking) in Romania au fost luate fara a dovedi si garanta ca sanatatea populatiei si mediul nu sunt afectate. Romania este mica, dens populata si technologia de fracturare inseamna otravirea lenta a populatiei pentu totdeauna.

Cei care semneaza aceasta petitie, solicita Guvernului Romaniei, Primului Ministru sa opreasca de urgenta proiectele de explorare, exploatare si dezvoltare a gazelor de sist in Romania.

Pentru detalii vizitati pagina facebook numita Stop Fracking Romania: https://www.facebook.com/StopFrackingRomania

Va Multumim!

Discussion

 • nicolae constantin un razboi economic major peste noi datorita iresponsabilitatii politicienilor.distrugerea industriei, corpuri de control incompetente, energia data francezilor, petrolul catre omv, daca tot nu au grija acestei tari de ce le mai platim impozite? de ce mai votam? toti clameaza ca sunt autoritati independente justitia , cnadnr astia sun cu strazile etc, nimeni nu plateste si nu se intereseaza decit cind romanii sunt in strada. deci prin urmare ca sa rezolvam problemele va invit sa demonstram cit mai des si in numar mare

 • Catalina S. semnez cu buna-credinta, sper ca aceste petitii sa rezolve ceva.

 • Dumitru Olaru Ar fi potrivita o petitie pentru organizarea unui referendum national referitor la exploatarea gazelor de sist.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Oana , Ireland

  1 year ago Comentarii daca aveti: -
 • username

  nicolae constantin, Romania

  1 year ago Comentarii daca aveti: un razboi economic major peste noi datorita iresponsabilitatii politicienilor.distrugerea industriei, corpuri de control incompetente, energia data francezilor, petrolul catre omv, daca tot nu au grija acestei tari de ce le mai platim impozite? de ce mai votam? toti clameaza ca sunt autoritati independente justitia , cnadnr astia sun cu strazile etc, nimeni nu plateste si nu se intereseaza decit cind romanii sunt in strada. deci prin urmare ca sa rezolvam problemele va invit sa demonstram cit mai des si in numar mare
 • username

  Catalina S., Netherlands

  1 year ago Comentarii daca aveti: semnez cu buna-credinta, sper ca aceste petitii sa rezolve ceva.
See more

Petition highlights

 • We are now live!