Opvang voor dakloze drugsverslaafden in spoorwijk

Naar aanleiding van de komst van een dakloze centrum voor drugsverslaafde in spoorwijk, Den Haag start ik deze petitie om dit een halt toe te roepen. De inwoners in deze nieuwbouw wijk die hier net een huis hebben gekocht zien de waarde van hun huizen dalen. Spoorwijk is een wijk met veel jonge kinderen. Wij de ouders zijn bang om onze kinderen in deze ellende op te laten groeien. De wijk heeft al veel problemen gehad en is net weer een beetje op de rails en door zoiets komen we weer in de ellende.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  k.v.d.hoeven, Netherlands

  5 years ago Comments: ik woon dan wel niet meer in denhaag,maar heb 29 jaar op de schimmelweg gewoond.toen ik 20 was heb ik spoorwijk alleen maar achteruit zien gaan.jammer want ik heb er met plezier gewoond.en dan nu een opvanghuis voor drugsverslaafden.durf nee te zeggen,want het komt spoorwijk zeker niet of te never ten goede.
 • username

  piet, Netherlands

  7 years ago Comments: de mensen hoor je alleen klagen over hun koopwoning ze rappen geen woord over de huurwoningen want daar zitten hun al mee in hun maag want liever hadden ze de hele buurt gehad
 • username

  A. Biharie-Mohan, Netherlands

  7 years ago Comments: Absoluut g
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.