Help Olivier...help ons!

            

 

     Help Olivier en teken deze

 

petitie!


Olivier (15 jaar) heeft het verstand van een kind van 7, is psychisch ziek en heeft daarnaast zware gedragsstoornissen. Deze combinatie van ‘ziektebeelden’ maakt het bijna ONMOGELIJk een geschikte plaats te vinden voor Olivier. Daarenboven kan niemand een juiste diagnose geven, en dit terwijl alle instellingen hiernaar vragen als criteria om opgenomen te worden. Nergens is er plaats voor hem. We worden letterlijk en figuurlijk van het kastje naar de muur gestuurd.

Olivier zou voor 40 dagen gedwongen opgenomen worden in UPC Kortenberg, en dit als laatste redmiddel, maar...na 20 dagen werd hij al naar huis gestuurd. Olivier is heel even opgelapt en de ouders hun batterijen zijn voor 10% opgeladen. Maar Olivier is niet veranderd. Het zal niet lang meer duren vooraleer hij opnieuw agressief uit de hoek zal komen, het gezin, en zelfs de hond bont en blauw slaan, de woning afbreken,... . De ouders zijn radeloos en kunnen dit niet meer aan! Een familiedrama ligt in het vooruitzicht... . Gerecht, psychiatrie, dokters… niemand kan, WIL hen helpen.

Daarom willen wij via deze weg zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om zo misschien gehoord te worden en Olivier een plek te geven waar hij zich goed voelt en de ouders een normaal leven geven.

 

                          HELP ONS, en teken deze petitie!
Wij en ook alle andere families die in dezelfde situatie zitten zijn jullie hiervoor zeer dankbaar
en ook alle andere families die in dezelfde situatie zitten zijn jullie hiervoor zeer dankbaar! (meer info: 0499/433248)

Links


Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Van de Vijver Boudewijn, Belgium

  4 years ago Adres: wolvenstraat 5 9550 herzele
  Comments: dit behoort tot lopende zaken
 • username

  fany van hemelen, Luxembourg

  4 years ago Adres: veldstraat 42
  Comments: schandalig.
 • username

  serré firmin, Belgium

  4 years ago Adres: Rotselaar
  Comments: -
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.