Tariefsverhoging RDW

Beste medebrommers, Zoals in dit persbericht (http://www.rdw.nl/nl/overrdw/informatie_over_de_rdw/persberichten/persbericht_20090723.htm) te zien is, heeft de RDW per 1 juli haar tarieven gewijzigd. Betaalde men eerst het nog net acceptabele bedrag van �90,- voor een bromfietskeuring, is dit bedrag nu haast verdubbeld naar maar liefst �171,-! Een absoluut belachelijke en onnodige verhoging waaruit blijkt dat ons om de een of andere reden geen warm hart toegedragen wordt. Daar komt ook nog eens bij dat de RDW in de meeste gevallen slechts wat cijfertjes controleert in plaats van het geld ook nog maar een beetje waarde te geven. Daarom hoop ik dat deze tariefswijziging terug wordt gedraaid. Dit kan ik echter niet alleen, daarvoor heb ik de hulp nodig van jullie; bromfietsrijdend Nederland! Dus dragen jullie oldtimers een warm hart toe of zijn jullie meer van de nieuwe klassiekers, als je nog naar de RDW moet; teken deze petitie! "Nederlandsche bromfiets berijders, vereenigt U!"

Sponsor

www.

Links

www.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Bas Dalenoord, Netherlands

  4 years ago Comments: Ik ben het totaal niet eens met de verhoging van het tarief, omdat er zo weer een groot aantal oude bromfietsen verdwijnen.
 • username

  Bart Marcelis, Netherlands

  5 years ago Comments: KOM ZEG!!!! LATEN WE HET EEN BEETJE LEUK EN BETAALBAAR HOUDEN!!! 171 EURO!!!! ZIJN JULLIE VAN EEN PAARD GEVALLEN
 • username

  Leon, Netherlands

  5 years ago Comments: Ik doe mee!
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.