Radio Emigranti te kete pershendetjet live vetem nje te diel

Te Dashur Degjues te Radio Emigrantit ju lutem te firmosni kete peticion qe tja derojme moderatores se emisjon Urime & Pershendetje nga degjuesit Ne Radio Emigranti Fatjones qe ta bej emisionin LIVE me Dj BeX - telefonata nga degjuesit dhe mesazhet LIVE Per tu bere pjese e kesaj insiative qe DJ BEX eshte ploteshisht dakord.

Na duhet vetem firma juaj qe kjo gje te behet realitet.

Faleminderit

Links


Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  FAGIONA DOVDESSHQIPTARE, Spain

  3 years ago Comments: RADIO EMIGRANTI=FATIONA DHE BEKIM JU LUTEM BEJENI KETE GJE => KJO RADIO ESHTE ME E MIRA NE BOTE DHE FALENDERIMET TONA NUK VLEJN PER PUNEN QE KENI BER DHE VAZHDONI TA BENI.
 • username

  tani, United Kingdom

  3 years ago Comments: -
 • username

  Bekim Xhaferi, United States

  3 years ago Comments: Duam fationen LIVE

Petition highlights

There are no highlights yet.