Sign Petition

Peticion për ndaljen e punimeve mbi rimaterializimin e rrugëve të Ҫarshisë së Madhe të Gjakovës

Qytetaret e Gjakoves
Qytetaret e Gjakoves
568 Signatures Goal: 10,000

 Kalldërmi i Ҫarshisë së Madhe të Gjakovës po ndërrohet me rrasa të gurëve nga Gllareva. Ky është kulmi i shkatërrimit tonë kulturor. Ajo ҫka na ka bërë krenarë po shkon drejt shkatërrimit duke mbetur vetëm histori.

 Është po ky kalldërm që përgjoi historinë e qytetit, përcjelli luftërat, ushtarë e dëshmorë - kalldërmi në të cilin u rritën njerëz të ndritur. Është ai të cilin ҫdo pushtues deshi ta prishë po nuk mundi, e sot jemi ne ata që e shkatërrojmë.

 Të mbledhemi të gjithë qytetarët të cilët ia duan të mirën qytetit të Gjakovës dhe trashegimisë kulturore të Kosovës, që ta ngremë zërin kundër shkatërrimit të historisë dhe dinjitetit tonë.

Links


Comment

520

Signatures

 • 2 years ago
  franceska
  2 years ago
 • 2 years ago
  Anjeza Bodeci
  2 years ago
 • 2 years ago
  pellumbi
  2 years ago
 • 2 years ago
  pellumbi
  2 years ago
 • 2 years ago
  Ismail
  2 years ago
 • 2 years ago
  Alban Meka
  2 years ago
 • 2 years ago
  Arbnor
  2 years ago
 • 2 years ago
  Curri
  2 years ago
 • 2 years ago
  Mirand Tafarshiku
  2 years ago
 • 2 years ago
  Artan Bedra
  2 years ago
 • 2 years ago
  Lirak Saraqini
  2 years ago
 • 2 years ago
  Arjanit Muhaxhiri
  2 years ago
 • 2 years ago
  saranda thaqi
  2 years ago
 • 2 years ago
  Artan Muhaxhiri
  2 years ago
 • 2 years ago
  Lirika
  2 years ago
See More