Закрийте общинския изолатор за кучета.

Единствената вина на кучетата в общинския изолатор 4ти километър в Пловдив е че са се събудили живи. За което могат само да съжаляват. Защото пребиваването им в изолатора е по- лошо от смърт. Варварското, садистично отношение към тях през последните дни от живота им е обида към всеки от нас. Мъчителната им смърт поражда редица въпроси, като например от кога хладнокръвното, преднамерено убийство стана доходоносен бизнес? И не е ли престъпна арогантност в 21 век да спонсорираш с пари на данъкоплатците безумната жестокост на която сме свидетели?
А алтернативи има, хуманни и не толкова скъпи. И хора има, добронамерени и нежни към четириногите ни приятели, които биха ги осъществили. И примери такива има в световната и в нашата практика. Което го няма е чуваемост и разбиране.
Помогнете да съберем 10 000 подписа за затварянето на кучешкия изолатор в Пловдив.

Sponsor

Пловдивското дружество за защита на животните стои зад петицията и призовава всички свои членове и симпатизанти, както и всички загрижени, добронамерени граждани да гласуват против изолатора за кучета в Пловдив. Visit My Website www.freewebs.com/pawsbg/

Links

Visit My Website www.freewebs.com/pawsbg/

Discussion

 • Blagovesta Закрийте общинския изолатор за кучета.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Blagovesta , Bulgaria

  1 year ago Comments: Закрийте общинския изолатор за кучета.
 • username

  Ivan, Bulgaria

  1 year ago Comments: Живеем в 21 век!!! Крайно време е това да спре и отношение към животните да бъде коренно променено!!! Жалко за изрудите които се ''грижат'' за тези животинки.
 • username

  Milena Koleva, Bulgaria

  2 years ago Comments: -
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.