Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ

Κάποτε, αποφάσισε κάποιος να αλλάξει τον κόσμο. Προσπάθησε αρκετά χρόνια αλλά δεν τα κατάφερε. Προβληματισμένος με την αποτυχία του, σκέφτηκε ότι θα ήταν ποιο εύκολο εάν προσπαθούσε να αλλάξει το χωριό του. Δυστυχώς και πάλι χαμένος ο κόπος του. Αποφάσισε λοιπόν, να κάνει μία τελευταία προσπάθεια μήπως και καταφέρει να αλλάξει τουλάχιστον την οικογένειά του.

Πέρασαν τα χρόνια, άσπρισαν τα μαλλιά του και τελικά διαπίστωσε ότι ξεκίνησε ανάποδα, πρώτα έπρεπε να αλλάξει τον εαυτό του, μετά να αλλάξει την οικογένειά του, στη συνέχεια να αλλάξει το χωριό του…

Για να αλλάξει λοιπόν ο κόσμος πρέπει πρώτα να αρχίσουμε αλλαγές από τον εαυτό μας. Είναι πολύ πιο απλό να δημιουργήσουμε το δικό μας κόσμο.. Ένα κόσμο χωρίς προσωπίδες…

Ένα κόσμο όπου ο καθένας προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του βοηθώντας και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Συμφωνείς; 

Sponsor

DF-GROUPway

Links

ΚΑΛΟ ή ΚΑΚΟ;

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  λωτ, Greece

  4 years ago Comments: ειναι απολυτα φυσιολογικο να ξεκινησουμε απο τον εαυτο μας. απλα ειναι και το πιο δυσκολο ,οποτε οι περισσοτεροι μπενουν στην παγιδα να προσπαθουν ασκοπα να αλλαξουν τους υπολοιπους,γιατι οι ιδιοι δεν θελουν να αλλαξουν.
 • username

  ΒΑΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Greece

  4 years ago Comments: -
 • username

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΛΗΣ, Greece

  4 years ago Comments: Ναι Συμφωνώ κι εγώ γιατί τον τελευταίο αιώνα οι άνθρωποι εκτροχειάστηκαν και απο αγνοί έγιναν εγωιστές . Θα πρέπει ο καθένας μας να ¨ Τσαλαπατείσει τον εγωσμό του ¨ να γίνει ποιό ταπινός και σίγουρα άνθρωπος στον άνθρωπο . Έτσι λοιπόν αν δεν αλλάξω εγώ , δεν θα αλλάξει τίποτα γύρω μου !!! Το δουλεύω τα τελευταία 3 χρόνια εντατικά και λαμβάνω την συγκομιδή της επιτυχίας σε διάφορους τομείς που ουσιαστικά εκτώς απο εμένα την αντιλαμβάνοντε και οι γύρω μου . Γνωρίζω πως θέλω πολύ δουλειά ακόμη ! Εάν εγώ που ξεκίνησα πρίν 3 χρόνια λέω πως θέλω πολύ δοθλειά , σκεφτείτε εσείς πόση δουλειά έχετε μπροστά σας θα ξεκινήσετε σήμερα ! Καλή αρχή , καλή επιτυχία στην προσπάθεια και να πιάνετε τον εαυτό σας σε κάθε τί που κάνει και να τον διωρθώνετε αν είναι λάθος . ( Ο νουνός μου , μου έλεγε , κάθε τι που θα λές να το σκέφτεσαι τρείς φορές πριν το πείς !!! ) . Στο τέλος κάθε προσπάθειας έρχετε και η ανταμοιβή οταν αυτή είναι με αγνά εσθήματα .
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.