Ik word gestoord van de storingen van OnsNet!

Al maandenlang ondervinden de klanten van OnsNet Nuenen, OnsNet Eindhoven en OnsBrabantNet hinder van storingen/vertragingen in de e-mailserver. Ook over de dienst TV Digitaal zijn inmiddels de nodige klachten bekend. W70 Nuenen c.a. is zich er terdege van bewust dat dergelijke technische gebreken van OnsNet geen politiek item zijn maar de diverse gemeenten hebben zich in het verleden WEL opgeworpen als grote initiator van de glasvezeldiensten. Derhalve roepen wij alle klanten van OnsNet - die hinder ondervinden van de storingen/gebreken - op deze online petitie te ondertekenen. Wij gaan er vanuit dat OnsNet haar klanten -binnen afzienbare tijd - een passende oplossing voor de geleden (financiele) schade aanbiedt. Deze petitie zal op 1 december 2009 aangeboden worden aan OnsNet.

Sponsor

http://www.w70.nl

Links

http://www.onsnetnuenen.nl http://www.onsneteindhoven.nl http://www.onsbrabantnet.nl

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Jose, Netherlands

  4 years ago Naam: -
  Opmerkingen: En inmiddels is het december 2010...... De afgelopen maanden zijn de storingen weer niet van de lucht. In de eerste plaats was het zo dat onsnet de digitale tv 2 dagen eerder invoerde dan bekend was gemaakt. Sta je daar plotseling voor een verrassing! Geen info daarover...geen excuses....niks. Het opnieuw instellen van de zenders kun je TEGEN BETALING(!!) door een monteur van onsnet laten doen. Vervolgens valt wekenlang te pas en te onpas het tv-signaal weg. Zit je iets te kijken en kijkt plotseling tegen een zwart beeldscherm. En nu is het 10 december en ligt alweer 2 dagen de mailserver eruit. Daar betaal je dan een fors bedrag per maand voor!!! Ik vind dat het de allerhoogste tijd wordt dat Onsnet haar klanten (zeker die van het eerste uur) eens schadeloos gaat stellen voor al die niet-geleverde diensten waar wij wel dik voor betalen!! Een simpel 'sorry voor het ongemak' (wat af en toe op de site te lezen is) is voor mij ECHT niet meer genoeg!
 • username

  didier maas, Netherlands

  5 years ago Naam: didier maas
  Opmerkingen: onsnet zend geen BBC1 en BBC2 meer uit, daarvoor zijn 2 andere zenders voor in de plaats gekomen. Maar hier heb ik niet voor getekend; IK ervaar dit als contractbreuk want ze leveren niet waar ik voor getekend heb. Een financiele compensatie zou ik dus wel netjes vinden!!! Verder zit ik al 3 weken te wachten op een monteur die maar niets van zich laat horen ivm mijn slechte beeldkwaliteit van 3 zenders (zwak signaal)! Ben ik de enige met deze klachten
 • username

  Jim Callus, Netherlands

  5 years ago Naam: -
  Opmerkingen: Ik betaal een dure mobiel internet service (Vodafone) maar nu kan ik kan geen emails sturen. Nieuwste truc van Onsnet Nuenen. Plotseling is mobiel internetten niet toegestaan, omdat Onsnet veel last heeft van spammers.
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.