Natasia uit Gouden kooi

Hallo natasia moet weg uit de gouden kooi. ze is raar vervelend en moet terug naar de kinderen. vinden jullie dit ook a.u.b teken deze petitie. ons doel is 1000 maar elke is welkom. na de 1000 gaan we de petitie overhandigen aan talpa en de gouden kooi . alvast bedankt. stuur deze site naar iedereen in je omgeving.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Wesley Macquin, Netherlands

  7 years ago Comments: Ik hou van negerinnen, met dikke tieten en dikke lippen. Dus Natasia mag erin blijven
 • username

  Rene de Kok, Europe

  8 years ago Comments: Iedereen moet dat huis uit. Het hele programma is een grote afbraak aan wat wij "beschaaft gedrag" noemen. De makers van het programma samen met de bewoners moeten worden vervolgt voor het geleden leed van niet alleen de dame die aangerand is op camera, iets wat haar de rest van leven zal achtervolgen, maar ook van de schok die de kijkers van deze beelden hebben ervaren. Waar gaan we naar toe "verkracht je rot" i.p.v. "ren je rot", "5 tegen 1" i.p.v. "5 tegen 5" of "wijvenslag" i.p.v. "prijzenslag" met de uitdrukking "kom maar naar beneden en sla je wijf" Dit soort verval van de normen en waarden op t.v. (en de samenleving in het algemeen) begint steeds ergere vormen aan te nemen. Ik heb niets tegen een goeie actie film of een goede documentaire die dingen aan het licht brengt die niet door de beugel kunnen, hierbij kunnen de beelden soms ook erg sterk zijn, maar het moedwillig aanzetten tot dit soort laag bij de gronds, en in mijn ogen crimineel, gedrag is toch waar wij als kijker en burger de grens moeten trekken. "John de Mol beroept zich op de vrijheid van meningsuiting. Bovendien: mensen h
 • username

  Petra de Jong, Netherlands

  8 years ago Comments: Rot op met dat irritante viswijf! Denkt dat ze alles kan maken, maar die heeft geen leven als ze uit die gouden kooi komt!
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.