Tentamen Mvbeeldscherm 2011 J1K2

Deze petitie is voor alle studenten die op 11 januari 2011 het tentamen voor MVbeeldscherm op het avans college hebben gemaakt. Deze petitie is opgezet omdat de zinsopbouw in de vraagstellingen zeer slecht was, waardoor het voor veel verwarring zorgde. Dat als gevolg heeft gehad dat je niet precies wist wat de vraag nu was en dus maar een antwoord moest gokken. Waardoor veel studenten nu lagere cijfers hebben gehaald. Door het tekenen van deze petitie stem je in met de stelling dat de vragen slecht geformuleerd waren en deze daardoor negatieve invloed heeft gehad op de resultaat van de toets. We willen met deze petitie bereiken dat of de toets minder zwaar word beoordeeld of dat de toets voor degene die hem opnieuw mogen doen dan beter geformuleerde vragen en antwoorden krijgen.


Laat het vinkje show my name aanstaan, zodat ze kunnen controleren of het ook daadwerkelijk alleen door studenten is ingevuld.

Alvast bedankt! Bas Moerenhout 

Links


Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Roderick van der Ham, Netherlands

  4 years ago Comments: Zoals al meermaals hier aangegeven, waren de vragen uitermate onduidelijk en niet begrijpelijk gesteld, waardoor ik geen enkel moment zekerheid had bij een combinatie van vraag en antwoord. (En ik heb inderdaad wél geleerd)
 • username

  imruh, Netherlands

  4 years ago Comments: vragen niet relevant aan de leerstof
 • username

  Ilyass messaoudi, Netherlands

  4 years ago Comments: -
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.