Meneer Minne moet blijven!

Meneer Minne heeft zijn eerste jaar als leerkracht wiskunde en chemie er op zitten. Hij verdient het echter om opnieuw de kans te krijgen om volgend jaar les te geven. Wij hopen dat u deze mening deelt en daarom deel neemt aan deze petitie. We benadrukken nog eens dat dit zijn éérste jaar als leerkracht was. Niet alles zal tot in de puntjes perfect zijn geweest, maar hij heeft het echt goed gedaan! Als leerkracht moet je kunnen groeien, en daarvoor moet je de kans krijgen.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Simon., Belgium

  5 years ago Comments: Let him stay please!
 • username

  Florian Piron, Belgium

  5 years ago Comments: Meneer Minne geeft best wel goed les, zeker voor aangezien het zijn eerste jaar als leerkracht is. Zoals bij elke leerkracht zijn er een aantal puntjes om te verbeteren maar dit is bij iedereen zo. Zelf in mijn klas zijn er veel mensen die vinden dat hij niet goed les geeft, ik vind dit echter onzin. Als ze niet opletten tijdens de les en achteraf komen zagen dat ze het niet snappen is het hun eigen fout. Ondanks al het gepraat in de klas blijft meneer minne vriendelijk en zet zijn les verder. Ikzelf zou daar al lang het geduld niet meer voor hebben gehad. Ik hoop dan ook dat hij zich nogmaals mag bewijzen in het xaveriuscollege. Vriendelijke groeten Florian Piron
 • username

  Kim Van Wuytswinkel, Belgium

  5 years ago Comments: helemaal mee eens. Hij heeft altijd zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat we de leerstof begrepen, zorgde voor bijlessen, extra oefeningen,... als hij zo verder doet kan het een zeer goede leerkracht worden! Voor een eerste jaar heeft hij dit heel goed gedaan!
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.