Mediamarkt moet cd's uit rekken halen

Misschien er nog niet van gehoord. Maar toch Mediamarkt heeft er ingeslaagd om Elvis Presley zwart te maken. In het boekje 'mediazine' stond er dit geschreven In dit magazine ( Mediazine genaamd ) ook een uitgebreide opsomming van alle beschikbare kerst cd`s met een korte beschrijving. Natuurlijk kwam hier ook de Elvis cd "Christmas peace" voorbij en hier las ik het volgende in de beschrijving van de "cd : De koning van de rock en roll had het vast in zich gehad om op termijn voor kerstman te spelen, gezien zijn omvang aan het eind van zijn leven. Vele mensen beseffen niet dat Elvis veel meer dan dit is. Elvis heeft samen met andere belangrijke personen de muziek en de jongerencultuur enorm veranderd. Daarom starten we een petitie zodanig dat dit niet meer opnieuw voorvalt.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  mike, Netherlands

  7 years ago Comments: Ik WAS een trouwe klant van Media Markt tot deze gore walgelijke belediging naar voren kwam.Mij ziet de Media Markt niet meer terug! Mike
 • username

  vervoort pharamond, Belgium

  7 years ago Comments: het klopt dat heel wat mensen dit beeld van Elvis voor ogen hebben door de informatie die vele roddelblaadjes over zijn persoon geven. Ook de TV werkt hier al te dikwijls aan mee door steeds er wat over Presley in de actualiteit komt beelden te tonen van zijn laatste show. Persoonlijk heb ik niks tegen die show maar voor Presley's imago heeft die wel heel catastrofale gevolgen gehad. Hoe een manager het in zijn hoofd haalde om iemand in een dergelijke staat op een podium te laten staan is mij een raadsel.
 • username

  Lisa, Netherlands

  7 years ago Comments: Schandalig gewoon
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.