Larg nga fb o Marjo !

Ti japim fund tragjedise me te re te fb ! Ti japim fund mbushjes se wallit tone me linqe/foto/statuse pa lidhje !! Te kalojme kete dhjetor sa me qete, pa Marjon ne fb. TI THEMI BOLL MARJO CERRIKUT DERI ME DT 1.1.2013 Marjo deactivate profilin tend per te miren e perbashket !

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

  • username

    marjo, Italy

    2 years ago Comments: -
  • username

    Genci Prifti, Albania

    2 years ago Comments: posht marjo ne fcb dhe papa ne twitter!

Petition highlights

There are no highlights yet.