aan kesler

Aan de heer Kesler Beste heer Kesler Wij hebben vernomen als supporters van een aantal clubs (Fc Omniworld, Stormvogels Telstar Combinatie, Fc Eindhoven en wat er nog meer in gedachten is) dat u de Jupiler League wil inkrimpen. Wij vinden dit een belachelijk idee, omdat een aantal clubs met een mooie historie komen te degraderen of zelfs te vervallen! Waarom zouden deze clubs zich vrijwillig als amateur club laten veder gaan Wij laten dit niet zomaar gebeuren vandaar ook deze petitie, om te laten merken dat wij het totaal niet eens zijn met deze beslissing! Laat de Jupiler League zoals die is. Hij is mooi genoeg er hoeft geen top klasse te komen, er hoeven geen clubs te komen vervallen. Het enige wat u en de KNVB daarmee bereikt is dat mensen zich er tegen gaan keren. Ik hoop dat u onze woede en ook verdriet kunt begrijpen. En dit allemaal niet door te laten gaan! Met vriendelijke groet:

Sponsor

www.telstapride.nl www.telstar-vak-i.nl

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Charles HFC Haarlem, Netherlands

  7 years ago Comments: HFC Haarlem is vol met traditie heeft geen schulden en bedruipt zichzelf. Hoezo belachelijk dat idee van gekke Henkie....
 • username

  Charles HFC Haarlem, Netherlands

  7 years ago Comments: HFC Haarlem, Telstar en Eindhoven mogen niet weg. Straf de clubs die overheidssubsidies ontvangen, of die hun orgnisatie niet op orde hebben. HFC Haarlem hoort daar NIET bij.
 • username

  Dylan Metselaar, Netherlands

  7 years ago
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.