Të kthehet kalldrëmi në rrugët e Prizrenit

Gjatë dekadës së fundit, Prizrenit ia kanë shkulë kalldrëmet nji nga nji. Kurrë nuk i kanë pyt qytetarët për këtë veprim. Kurrë nuk e kanë kuptu që largimi i çdo guri të kalldrëmit asht shlyrje e identitetit të qytetit dhe njerëzve që jetojnë aty. Në vend të kalldrëmit që ka qenë nji prej simboleve ma të forta të civilizimit në këtë qytet, rrugët i kanë masakru me asfallt e shëmtina të tjera. Ka ardh koha me e ndreq këtë gabim. Ashtu qysh e kanë shkul, tash duhen me e kthy kalldrëmin në vendin e vet. Duhen me na kthy identitetin e qytetit të cilin e kanë vjedh padrejtësisht. Ky peticion i drejtohet qeverisë lokale të Prizrenit.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

No signatures yet. Be the first one!

Petition highlights

There are no highlights yet.