Jep doreheqje Bajram Rexhepi!

Pas skandaleve te njepasnjeshme te Ministrise se Puneve te Brendshme ne Kosove, sidomos te ministrit Bajram Rexhepi, pas vjedhjeve nga dhoma e deshmive, pas aferave korruptive dhe akuzave te shumta nga perfaqesuesit diplomatik te shtetit austriak, pas diskriminimit poltiko-etnik, pas deshtimit te venies nen kontroll te territorit te Republikes se Kosoves, pas perdorimit te forces policore per shkelje te kundershtareve politik, e vetmja gje qe ka mbet per tu bere eshte, te jap doreheqje.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

No signatures yet. Be the first one!

Petition highlights

There are no highlights yet.