Revitalizarea Comunei Gheorghe Lazar

Cerem schimbarea numele comunei Gheorghe Lazar la Gheorghe Vlase ca multumire pentru contributile dansului la revitalizarea comunei noastre prea iubita. Printre contributile lui Domnului Vlase, sunt nenumarate planuri sa stimuleze economia comunei si construirea unui metrou Slobozia-Gheorghe Lazar. Sa ii multimim lui Domnul Vlase pentru tot ce a facut pentru comuna noastra pana acuma (mai ales echipa de Fotbal). Prin a semna, asigurati un vitor prosper pentru comuna noastra.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  POPA MIHAIL, Romania

  7 years ago Comments: Corectare Il cunosc din copilarie,baiat bun
 • username

  Gheorghe Vlase, Canada

  7 years ago Comments: Bai Marcuse, nu ti-am zis sa nu zici nimic de planurile de viitor Daca te aude aia de sus Ne trezim ca nu ne mai aproba planurile de metrou. Apropo, a fost buna prajitura
 • username

  Ioan Marcus, Canada

  7 years ago Comments: Va multumim tuturor celor care au semnat si care ne-au ajutat cu planurile de revitalizare a comunei Gheorghe Lazar. Sunt fericit sa va anunt ca in acest moment avem suficiente semnaturi. Ne asteptam ca schimbarea oficiala sa dureze in jur de 4-6 saptamani (pana se publica in Monitorul Oficial), dupa care va vom invita in comuna noastra cu: "Bine ati venit in Gheorghe Vlase!" Celebra firma de arhitectura RomProiect sa angajat sa dezvolte si sa finiseze planurile pentru constructia metroului pana in 2010. Atunci veti vedea cu totii ce inseamna cuvantul lui Gheorghe Vlase. Gata cu promisiunele mincinoase si vorbele goale! GHEORGHE VLASE LA PRESEDENTIE!
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.