Geen mutaties naar Grobbendonk

Waarom 100 militairen vanuit West-Vlaanderen doen muteren naar Grobbendonk terwijl er wel plaats is voor de andere 200 militairen uit Sijsele in West-Vlaanderen. Is dit menselijk verantwoord om alle dagen een traject te vervullen, hetzij met eigen vervoer, hetzij met openbaar vervoer ? Dit is noch financieel noch fysisch te verantwoorden tegenover een maatschappij anno 2010. Het sluiten van kazernes is een optie om te besparen maar militairen verplicht muteren naar de andere kant van het land, dat noemen ze pesten. Graag uw stem in deze petitie zodat we de Belgische politiek wakker kunnen schudden. Waarvoor onze dank .

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Dewaele Drk, Belgium

  3 years ago Comments: Hei is een schande
 • username

  marino, Belgium

  4 years ago Comments: het is heel spijtig dat her zover is gekomen met de abl maar je we moeten verder spijtig voor de vrienden die het slecht getroffen hebben, hopelijk wordt het ook voor hen beter
 • username

  giraldo marc, Belgium

  4 years ago Comments: Ik vind het eveneens een schande dat vele collega's ten gevolge van de transformatie vele kilometers moeten overbruggen om te moeten gaan werken. Dit is financieel en familiaal niet houdbaar. De politieke en syndicale heeft druk is veel tekort geschoten. Erg spijtig.
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.