Dierenvrienden

Aan alle echte dierenvrienden, Graag zou ik met deze blog willen rekenen op jullie steun om handtekeningen te verkrijgen. Vrijdagavond werd tijdens een training ringwerk een hond tot stervens toe getrapt en geslagen. Vooralsnog wordt deze persoon nog steeds toegelaten in de desbetreffende hondenschool! Dit soort onmenselijke acties (of moet ik zeggen "menselijke" acties daar dieren dit elkaar niet aandoen) moeten in de toekomst zo veel mogelijk vermeden worden. Daarom wil ik jullie stem om druk uit te oefenen bij de KKUSH en alle officiële hondenscholen en instanties om dit soort mensen te weren uit de toch wel toffe hondensport. Lang leve het mensDOM en het dierenRIJK. Naam van hondenschool en dader zijn gekend en eventueel op aanvraag te verkrijgen.

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  Autarkia Stamper, Belgium

  7 years ago Comments: Weg die onmens !!!!!!!!! Kunnen jullie die hond niet afnemen hij kan al lang dood zijn!!!!! Kzou hem moeten tegenkomen , zou hij het snel weten van mij !!!!! dieren zijn voor geliefd te zijn !!!!!!!!!!!
 • username

  Ann Allewaert, Belgium

  7 years ago
 • username

  tony, Belgium

  7 years ago Comments: Dat er harde honden zijn akkoord! Maar we moeten ons ervan bewust zijn dat agressie hetzelfde alleen maar versterkt en uitlokt! Als ze in de hondensport al eens zouden beginnen te stoppen met het werken met alleen maar super high drive honden dan zou het africhten makkelijker worden en veel meer honden een betere kans tot werken krijgen.Het is in de hondensport niet alleen de eerste die belangrijk is,terug volle wedstrijden krijgen en minder afgelastingen zou fijner zijn
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.