Herstemming voor Gouden Kooi!

Dat Brian als de meest langzittende miljonair in de Gouden Kooi had moeten winnen is duidelijk, maar het publiek heeft besloten. Het is Terror Jaap geworden. Maar Jaap heeft gelogen. Opvallend genoeg kreeg hij heel veel stemmen na zijn belofte dat hij een helft van zijn geld zou doneren aan 5 goede doelen. En dat is niet anders als normaal, want Nederland houdt van iemand met zo een instelling. Zonder deze belofte die achteraf onzin bleek te zijn zou Brian ongetwijfeld gewonnen hebben. En daarom eisen wij een nieuwe stemming. Jij kan daar aan mee helpen door deze petitie te tekenen als je het er mee eens bent! En mocht dit niet werken dan eisen wij van Jaap dat hij zijn belofte waar maakt door toch vijf goede doelen te steunen met zijn prijzengeld, zoals hij dat heeft gezegd op televisie. Breng jou stem uit en teken! 28.05.2008 Even een update. RTL heeft het weer eens goed geregeld. Zie het bericht uit de telegraaf van vandaag. Deze kun je onder het kopje links vinden. Des te meer reden om een herstemming voor Brian!

Sponsor

Nog niet van toepassing.

Links

http://www.telegraaf.nl/prive/4096161/_Gouden_Kooi_legt_gsm-netwerk_plat__.htmlp=15,1

Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

 • username

  dsfsdf, Netherlands

  7 years ago Comments: sdfsdfsdfsdf
 • username

  Manon, Netherlands

  7 years ago Comments: Ik ben het er ten eerste niet mee eens dat Jaap het geld bedrag heeft gewonnen, er is altijd gezegd de langstzittende miljonair krijgt het geld of de villa. Tn tweede:Bij het stemmen is er ook het een en ander fout gegaan want op ieder sms-je zou je bericht terug krijgen. nou ik heb zeker 30 keer ge-smst en er maar 8 terug gekregen waarvan de langste 47 minuten duurde. Hier klopt dus duidelijk iets niet en er kan ook wel gezegd worden dat de miljonairs handtekening hebben moeten zetten onder een contract maar weet zeker dat in september 2006 hier een hele andere gedachten over was! Ik en vele andere mensen hopen een duidelijk verhaal terug te verwachten. Vriendelijke Groet, Manon.
 • username

  Kees, Netherlands

  7 years ago Comments: Brian heeft een heleboel smsjes misgelopen. Er zijn zoveel mensen die naar Brian stuurde en niet doorkwamen en vervolgens hebben zij het ook geprobeerd bij Jaap en die kwamen wel binnen.
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.