Ben Jonson corridor removal

The yellow paneled corridor that links Frobisher crescent to Ben Jonson house on the north podium is redundant. It splits the high walk in two parts, blocking passage from east to west. The corridor that is not in keeping with the architectural integrity of the Barbican is an unnecessary eyesore. This petition aims to show an overwhelming support for the removal of the corridor as part of the cinema relocation project.

Sponsor

Jaberdust

Links


Discussion

No comments yet.

join the discussion

Recent signatures

  • username

    David Pear, United Kingdom

    2 years ago Comments: The corridor is ugly and totally out of keeping with the broader style of the Barbican. Why was it ever allowed?
  • username

    Malcolm Gillies, United Kingdom

    2 years ago Comments: This corridor is a complete disruption of the crucial sightline from west to east.
  • username

    G Thomas, United Kingdom

    4 years ago Comments: -
See more

Petition highlights

There are no highlights yet.